Отминаващата седмица за кралското семейство беше белязана от едно голямо

...
Отминаващата седмица за кралското семейство беше белязана от едно голямо
Коментари Харесай

Когато принц Хари все пак се обади на крал Чарлз

Отминаващата седмица за кралското семейство беше белязана от едно огромно събитие - рожденият ден на краля. Чарлз навърши 75 години, както и малко над година, откогато се възкачи на престола.

И въпреки годишнината да мина без обилни празненства, един въпрос тормозеше почитателите на кралското семейство - дали принц Хари е честил празника на татко си. Краткият отговор е " Да ".

Принцът, който от 2020 година живее в Съединени американски щати със брачната половинка си, се е обадил на краля за рождения му ден. Разговорът им е протекъл " топло и положително " съгласно достоверни източници на Военновъздушни сили - знак, че връзките сред татко и наследник може и да се подобрят.
 Снимка 635908
Източник: GettyImages

Освен Хари, с крал Чарлз са разговаряли и двете му дребни внучета принц Арчи и принцеса Лилибет. Твърди се, че децата на Хари и Меган Маркъл даже са записали малко видео, на което пеят " Честит рожден ден " на дядо си.
 Снимка 516641
Източник: GettyImages

Междувременно стана ясно, че Хари има желание да гледа новия и заключителен сезон на сериала The Crown, който споделя историята на личното му семейство. В първите четири епизода, които са налични към този момент за гледане в Netflix, се визира гибелта на майка му принцеса Даяна.

За разлика от останалите членове на кралското семейство, принц Хари няма отрицателно отношение към сериала. " Много по-естествено ми е да виждам The Crown, в сравнение с историите, изписани за фамилията ми или брачната половинка ми. Сериалът е ясно, че е нереалност ", разяснява той в шоуто на Джеймс Кордън през 2021 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР