Отминалото лято не трябва да предизвиква в нас чувство на

...
Отминалото лято не трябва да предизвиква в нас чувство на
Коментари Харесай

Модни тенденции през есен 2019

Отминалото лято не би трябвало да провокира в нас възприятие на носталгия, а приятни страсти от незабравимите мемоари. Когато есента ни обкръжава с променливите си настроения, оставяме летните облекла и започваме да се оглеждаме за есенни. Подходящите за сезона цветове са бордо, горчица, сиво, тютюн… А изборът на облекла е огромен - шалове, ризи, пуловери, боти, палта и деним – съвършени и извънредно настоящи. Новите есенни покупки са съвършеният източник на положително въодушевление за всяка жена. Тук не подценяваме и мъжката публика, за която външният тип също е извънредно значим. За вашето прелестно есенно преживяване сме ви подбрали мъжки и женски дрехи, определени от онлайн магазин Answear, които сполучливо да намерят място във вашия дрешник.
Температурите се намаляват, а ние обръщаме взор към топлите и комфортни пуловери в есенни цветове, които по едно и също време да бъдат елегантни и неангажиращи.


Съчетани с пола или панталон, пуловерите постоянно са стилни и впечатляващи. Именно това е и една от най-актуалните street style трендове тази есен. И би трябвало да признаем, че комбинацията е повече от впечатляваща. Красива, стилна, самоуверена – това е дамата, облечена в пуловер в ален цвят и пола или панталон в бежов цвят. Ако изберете пола, то е хубаво тя да бъде по-дълга и по-широка, с цел да наподобява оптимално неангажиращо и в същото време зашеметяващо. Ако окото ви, обаче, се спре на панталон сигурно леко отпуснатият с висока талия и коланче още веднъж в бежов цвят е съвършеният избор. Какво прави тази композиция толкоз добра? Детайлите, безграничната независимост да дадеш шир на въображението си и да съчетаваш тези детайли по друг метод. Който и вид да избереш, постоянно ще си в крайник с модата.
Изборът на обувки постоянно е комплициран за дамите и още по-мъчителен за мъжете, които ги чакат с часове пред магазините да ги пробват. Ще сложим завършек на изтощителното очакване с предлагането на Answear за черни кожени боти от еко кожа, които ще паснат на всеки един аутфит.


Ето и едно прелестно есенно предложение и за мъжете – риза, съчетана с пуловер при по-студени дни, панталон по тялото, сако и елегантни обувки. Няма спор, че ризата е дреха, която сигурно участва в дрешника на мъжа. Освен това, тя е неангажираща и елементарно се съчетава с пуловер или сако по желание. Тук опираме до класическата бяла риза, комбинирана с панталон в цвят горчица.


При по-студено време този аутфит може да бъде комбиниран с типичен пуловер в светлосив цвят или шал вид „ тръба “ в повсеместен цвят.
Относно обувките, мъжете са по-лесни с избора и не са толкоз претенциозни, само че това не значи, че са по-малко елегантни. Мъжете залагат на обувки, които да могат да носят и в публична и в ежедневна среда. Затова съвършеният избор са черни кожени обувки от естествена кожа. Те могат идеално да бъдат съчетани, както с формален панталон, по този начин и с деним и пуловер.


За още забавни оферти за сезон есен/зима 2019-2020 посетете уеб страницата на Answear, където ще намерите най-новата акция „ Mid-season sale “ до -50% за женска и мъжка мода. Възползвайте се, тъй като есента към този момент пристигна, а няма по-хубаво нещо от това да си в крайник с модата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР