Отмина още една година, в която се народиха доста нови

...
Отмина още една година, в която се народиха доста нови
Коментари Харесай

Щури, готини и секси: Те са новите риалити звезди на 2021 г.

Отмина още една година, в която се народиха много нови инфлуенсъри и риалити звезди. Дали славата ще им се отрази, ще успяет ли да се задържат на върха на своята известност... това са въпроси, на които мъчно може да отговорим. Факт е, че риалити предаванията дават поле за изява на всевъзможни облици, кото се трансформират или в тотални любимци, или в едни от най-мразените хора в нета. Ето дребна част от най-интересните хора, които станаха известни през 2021 година

Мани

" Игри на волята " несъмнено даде поле за изява на супер забавни хора тази година. Мани сигурно ще продължи да бъде една от най-интересните персони в Instagram. Брюнетката не стопира да обикаля заведенията за хранене и нощните клубове, където е наложително обкръжена от доста другари, само че най-много от мъжки пол. Е, бургазлийката не е разкрила има ли си някой по-специален, само че е ясно, че елементарно и бързо сменя мъжете, които не са в нейната категория.

Виж още: Инфлуенсърско събиране: Какво се случва с красивата Ивана от сезон 2 на " Игри на волята "

Няма по какъв начин да изпуснем и останалите девойки от сезон три на " Игри на волята ", които също станаха топ мацки в обществените мрежи. Паулина продължава да избухва, само че в музикалните ранглисти. Участието на Поли в Игрите ѝ оказа помощ в кариерата, като я показа в една тотално друга светлина. 

Елизабет отнесе заплашителен хейт на гърба си, само че пък съумя да се изправи и да се завърне в обществените мрежи, откакто за известно време се изолира. Красима, Семира, Елия, Кремена и Елена са също част от девойките, които заслужават да бъдат упоменати, тъй като са едни от най-коментираните дами тази година.

Виж още: И заживели щастливо: Тина и Миро от " Един за различен " на Малдивите, а Анси и Марти с изненади

От мъжете няма по какъв начин да пропуснем Морунов - любимецът на всички дами и един от кандидатите за огромната премия. Стратимир също се отличи с забавна игра и до последно защитаваше " Светата троица ", която въпреки всичко стигна до край. Рабухчиев пък има впечатляващо развиване, което дължи до известна степен и на Игрите. Неделчо също попада в категорията повсеместен любим, а дружно с него бихме показали Стоян, Мартин, Андрей и Симеон.

" Един за различен " също създаде няколко готини риалити звезди, които би трябвало да включим. Тина и Миро са безспорните любимци измежду всички и са натрупали много почитатели в обществените мрежи. По популярност ги следват Дени и Дани, само че по-рано писахме, че са се разделили. Дани неотдавна отговори на почитатели в Instagram, че не би желал да разяснява тематиката, само че съобщи, че е в положителни връзки с Дени, която пък се намира в Щатите.

Анси и Марти са другата готина и свежа двойка, която натрупа хиляди почитатели в Instagram. Двамата сега работят интензивно в обществените мрежи, с цел да се трансфорат в топ инфлуенсърска двойка и по всичко проличава, че тактиката им работи. 

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/, https://www.instagram.com/anssi_and_marti_official, https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР