Отмъстителите: Краят продължава похода си към първата позиция в историята

...
Отмъстителите: Краят продължава похода си към първата позиция в историята
Коментари Харесай

Актьор от Game of Thrones става супергерой на Marvel

" Отмъстителите: Краят " продължава похода си към първата позиция в историята на бокс офиса, с цел да се окичи с купата най-касов филм. " Спайдърмен: Далече от вкъщи " обаче ще бъде последният филм от третата фаза от киновселената на Marvel и от последния филмов откъс разбираме, че ще бъде ключът към идната.

Какво се случва със Спайдърмен след " Отмъстителите: Краят "

" Спайдърмен: Далече от вкъщи " ще бъде запаметяващ се

The Eternals ще бъде част от нея, а досега знаем (но не е публично потвърдено), че Анджелина Джоли е взела една от основните функции - тази на Сърси . Според Variety, Ричард Мейдън , който доби известност от Game of Thrones с ролята си на Роб Старк, пък също ще взе участие във кино лентата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Entertain Me (@entertainmepodcast) на Май 7, 2019 в 12:43 PDT

Изданието твърди, че той ще вземе друга основна роля - тази на Икарис . Филмът е основан на комиксите на Джак Кърби от 1976 година, които ни връщат милиони години обратно във времето, когато Вселената е била още " млада ". Тогава галактически същества, познати като Селестиалс (Celestials) са провеждали опити с хора, с цел да ги трансфорат в могъщи същества, познати като The Eternals.
 Game of Thrones,
Сериалите с най-вече голи подиуми

Голота на кг

Те обаче имат и също толкоз могъщи врагове в лицето на Deviants, с които водят непрестанни борби. Режисьор на кино лентата ще бъде Клои Зяо , а вездесъщият Кевин Файги ще влезе в ролята на продуцент. Премиерната дата на The Eternals не е ясна, само че се чака да го забележим по кината през 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР