Отмъщението се сервира студено, каза шефът на ЦРУ. Има консенсус,

...
Отмъщението се сервира студено, каза шефът на ЦРУ. Има консенсус,
Коментари Харесай

Пригожин го няма, но „Вагнер“ все още е проблемна

Отмъщението се сервира студено, сподели шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ. Има консенсус, че това е дело по персонална заповед на Владимир Путин. В Русия удивително беше, че във водещите канали в новината беше в края на излъчванията – към 30 секунди, казана бързо и замазана. Това съобщи пред БТВ журналистът Петър Карабоев, заместник-главен редактор на „ Дневник ”.
„ В изключителни излъчвания в интернет на водещите пропагандисти на Кремъл споделиха, че са отговорни украинците и англосаксонците “, добави той.
„ Доколкото реагираха околните до групировката канали – оповестиха, че е умрял и е погубен от враговете на Русия. Не споделиха кои са " враговете ", само че мисля, че се подразбира. Ако Путин стои зад това нещо, той е решил да изчака Пригожин, да изстинат пристрастеностите към метежа и да има време да отслаби организацията „ Вагнер “. Очаква се, че Пригожин го няма, само че организацията към момента е проблематична “, уточни Карабоев.
Той разяснява и версията, че Пригожин не е бил в разрушилия се аероплан Legacy 600 на „ Ембраер “:
„ Ако Пиргожин се появи на запис и каже – „ жив съм “, това ще бъде голям позор за Кремъл и те биха го издирили на края на света “.
„ Това е диалогът за силата на „ Вагнер “ – дали е заплаха за Кремъл. Възможно е Пригожин да бъде погубен и е допустимо да има бунт до края на годината. Така наподобява Русия през днешния ден. Не разбирам групата политици, които желаят да сме в другарски връзки с тази страна – по този начин изглеждаща “, акцентира журналистът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР