Отмъщението на Николета Маданска може да закъсня, но е доста

...
Отмъщението на Николета Маданска може да закъсня, но е доста
Коментари Харесай

Съсипа го! Николета Маданска унизи Венелин Петков. Той е обикновен даскал, а тя е лице от тв ефира

Отмъщението на Николета Маданска може да закъсня, само че е много сладко. Тя сподели ясно на Венелин Петков, че той не й е необходим и може да си устоя децата без мизерната му прехрана.

Ники отброява последните си дни по майчинство. След Нова година тя ще се завърне в ефира на БТВ, където работи като състезателен кореспондент.

За разлика от Петков, Маданска няма по какъв начин да бъде уволнена още най-малко 2 години. По закон нито една майка не може да изгуби работата си, в случай че има дете на под 3 година В момента дребният й наследник е на 1 година

Николета има право на още една година заплатен отпуск, само че с понижена заплата. Тъй като към този момент не е с Венелин и се оправя сама с финансите, тя решила, че не може да си разреши орязване на заплатата, заради което решила да се завърне на работното място

Така Ники ще натрие носа на Петков, като стартира да печели повече от него. В момента той е преподавател в частно учебно заведение, където не взима повече от 1500 лева на месец, до момента в който в БТВ заплатите са доста над тази сума.

Припомняме, че Николета Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца. Големите проблеми при тях са от нетърпимия темперамент на журналиста, заради който той беше напът да остане остарял ерген.

Николета се оправя чудесно и без него. Родителите й доста й оказват помощ и точно те ще поемат грижите за децата, откакто тя се върне на работа.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР