Отмъщението е ястие, сервирано студено, но Макдоналдс го прави и

...
Отмъщението е ястие, сервирано студено, но Макдоналдс го прави и
Коментари Харесай

Служител на Макдоналдс разкри долна шашма! Мрежата го разпна ВИДЕО

Отмъщението е ядене, сервирано студено, само че Макдоналдс го прави и с бита сметана. Потребителят на „ Tiktok “ с псевдонима McDonald’s завоюва добра публика от 119 хиляди души, разказвайки и показвайки какви хрумвания идват в заведенията за бързо хранене.




Човекът се възмути, че гостите вършат доста отпадък и не почистват след себе си, само че по-често са били груби, като че ли служителят пред тях даже не е човек.

И по този начин TikToker-ът разкри какъв брой елементарно и просто е да дадеш на такива нагли хора урок с минимални старания. Служителят на McDonald’s разгласява видео с надпис: „ Когато грубостта на госта излезе отвън релси “. На него той подготвя карамелено ледено кафе, завършвайки със сладка шапка. Но хитрият блогър изля сладко-кисел сос върху битата сметана, която образно доста наподобява на карамелен сироп.



Този видеоклип събра 63 милиона гледания, само че доста малко хора поддържаха формалния представител на McDonald's. Те бяха възмутени от държанието му и означиха, че колкото и да получава индивидът, той би трябвало да си свърши работата или да потърси друга.

Съдейки по видеото, оповестено малко по-късно, администрацията на ресторанта схванала за шегите на служителя на McDonald's и го уволнила. "Бях уволнен поради вас! ", възмути се индивидът във видеото, само че клиентите споделиха, че отговорен е единствено самият блогър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР