Отломки, за които се смята, че са от руски дрон,

...
Отломки, за които се смята, че са от руски дрон,
Коментари Харесай

Отново откриха отломки от руски дрон в Румъния

Отломки, за които се счита, че са от съветски дрон, са открити още веднъж в Румъния, оповестява Ройтерс, базирайки се на румънското министерство на защитата.

Според въоръжените сили на Украйна през нощта на 13 септември с няколко групи ударни безпилотни самолети. Регистрирани са общо 44 изстрелвания на ракети, от които 32 са унищожени, се споделя в изказване на украинските военновъздушни сили.

В резултат на нападенията по-специално беше развалена пристанищната инфраструктура на Измаилски регион на Одеска област, седем души бяха ранени: шестима в град Рени и един в Измаил. Този регион е единствено на няколкостотин метра от румънската граница.

Жителите на румънския град Галац са получили предупредителни известия по време на офанзивата против дунавските пристанища на Украйна, оповестиха по-рано локални медии. " От въздушното пространство могат да паднат обекти. Бъдете спокойни! Подслонете се в изби или убежища на гражданската отбрана. Ако няма заслон, останете вътре в къщата, надалеч от прозорците и външните стени ", споделиха те.

Ден по-рано стана известно, че, които могат да се употребяват от жителите на пограничните региони на страната.

Говорителят на съветското външното министерство Мария Захарова сподели пред РИА Новости в сряда, че в случай че Румъния е загрижена за обстановката със сигурността в района, нейните управляващи " ще се държат малко по-различно ".

, че съветски дрон се е взривил на румънска територия. Румъния първо отхвърли , а след това съобщи, че дронът не е представлявал заплаха за никого и не е бил ориентиран към страната съзнателно. Такава позиция.
 Румъния записва съветски офанзиви на 800 метра от границата си
Румъния записва съветски офанзиви на 800 метра от границата си

На румънска територия не са падали дронове, парчета и други устройства, както твърди Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР