Отломка, излетяла от колата на Кевин Магнусен при удара му

...
Отломка, излетяла от колата на Кевин Магнусен при удара му
Коментари Харесай

Отломка от колата на Магнусен ранила фен в Мелбърн

Отломка, изхвърчала от колата на Кевин Магнусен при удара му стената, е ранила фен на трибуната до втория завой на “Албърт парк ” в Мелбърн. Името на потърпевшия е Уил Суит, който приказва пред локалната радиостанция 3AW и изясни, че е бил ударен в ръката и раната е кървяла съществено. Уил описа, че след удара на Кевин в стената, при който се спука задната му дясна гума и пострада джантата, отломките са изхвърчали високо над защитната ограда и са паднали измежду публиката.

“Парчето ме уцели в ръката и извадихме шанс, тъй като на тази височина беше главата на годеницата ми - изясни Уил. - Парчето беше огромно и тежко. Някаква част от колата, едната й страна беше понесла тежко удара със стената и имаше остри ръбове. Ако ме беше блъснало под различен ъгъл, последствията можеха да са ужасни. ”

Суит е потърсил здравна помощ на пистата и раната му е била почистена и превързана, а австралийският почитател призна, че Мангусен е обичаният му водач във Формула 1.
 Ален Прост: Всички във Формула 1 са в рецесия, даже и Ред Бул Ален Прост: Всички във Формула 1 са в рецесия, даже и Ред Бул
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР