Отложих сватбата си. Не прецених правилно нещата и се оказа,

...
Отложих сватбата си. Не прецених правилно нещата и се оказа,
Коментари Харесай

Веселка от Фермата отложи сватбата

„ Отложих сватбата си. Не реших вярно нещата и се оказа, че няма време за организацията на такова празненство " - призна двукратната победителка във „ Фермата “ Веселка Маринова.

Веселка стана първата жена, победила във формата, и в същото време бе най-младата участничка. Маринова евентуално е и индивидът, който претърпя най-вече промени след финала на предаването. Тя намира сили да се раздели с колегата си и да се реалокира в Троян. Загърбва тежкия физически труд, на който е била приучена от дете, и стартира нова страница в живота си.

Още през юни Веселка разкри за първи път пред вестника, че на 15 август, на Голяма Богородица, ще става младоженка. Риалити Звездата трябваше да подписа брак с обичания си – Велин. Големия християнски празник избраха, тъй като и двамата са вярващи хора. Маринова показа, че в началото мислели за дребна селска женитба, единствено с най-близките хора. Впоследствие се оказа, че имат доста родственици и другари и се обрисува огромно празненство, като наложително в проектите им влиза и църковен брак. „ Въпреки слуховете нито аз, нито Велин в миналото сме сключвали брак или сме имали разводи. Да се омъжа, е моя детска фантазия и желая всичко да бъде като в приказка. За нас двамата това е доста сериозна стъпка. Не го одобряваме единствено като красиво празненство и грижлив автограф и желаеме всичко да бъде идеално, по тази причина аз предложих да отложим сватбата за другата година и годеникът ми се съгласи, показа бъдещата младоженка.

По нейни думи неналичието на време попречила на двамата влюбени да си кажат заветното „ да “ това лято. „ Бяхме много заети, в професионален проект се случиха много неща и напрежението надви. До последно се борихме да успеем с организацията, само че не искахме да претупваме нещата. Готвехме се за учебно заведение, не можехме да неглижираме работата и вършим поправки у дома. В момента животът ми се развива като естествена работеща майка и стопанка. Имаме тъкмо избран график, който следваме “, сподели Веселка. Тя и Велин не престават да живеят дружно и не смъква годежния пръстен от ръката си.

„ Противно на упованията, не сме имали никакви съществени спорове и проекти да се разделяме. Всичко в нашите връзки е наред и вкъщи царува мир и естетика. “ Това показа фермерката, която даже е купила сватбената си рокля. Заложила е на семпла, не доста обилна булчинска рокля, която дълго време е избирала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР