Отложеният двубой между Арсенал и ПСВ (Айндховен) от груповата фаза

...
Отложеният двубой между Арсенал и ПСВ (Айндховен) от груповата фаза
Коментари Харесай

Висшата лига отложи Арсенал и Сити, а УЕФА обяви датата за Арсенал – ПСВ

Отложеният дуел сред Арсенал и ПСВ (Айндховен) от груповата фаза на Лига Европа, който трябваше да се играе на следващия ден на „ Емиратс “, бе пренасрочен за 20 октомври от 20:00 часа българско време.

Новината бе доказана публично от УЕФА. За да се случи това, първо Премиър лийг пък се съгласи да отсрочи дербито сред Арсенал и Манчестър Сити, което трябваше да се изиграе ден по-рано – на 19 октомври. Все още не е ясно по кое време ще се изиграе този конфликт.

Във вторник УЕФА разгласи, че срещата сред Арсенал и ПСВ се отсрочва поради лимитираните запаси на локалната полиция за защита на конфликта след кончината на кралица Елизабет Втора и течащата организация на погребението ѝ, което е планувано за понеделник.

Според разпоредбите на европейската централа Арсенал трябваше да предложи нова дата за конфликта, която да е свободна и за ПСВ Айндховен.

Единствената опция за това бе дуелът да се изиграе точно на 19 или 20 октомври. Това е единствената свободна седмица, в която няма мачове от груповата фаза на Лига Европа, последният кръг от която пък е на 3 ноември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР