Отлично се представиха българските състезатели в първия ден на турнира

...
Отлично се представиха българските състезатели в първия ден на турнира
Коментари Харесай

Силвия Лутай стана носител на Купа Европа

Отлично се показаха българските състезатели в първия ден на шампионата по фигурно пързаляне " Скейт Виктория ", който е край на " Купа Европа " за деца и юноши. Надпреварата се организира в Зимния замък в София.

В VII клас българката Силвия Лутай завоюва златен орден и стана притежател на " Купа Европа " за сезона.

В категория CUBS II. девойки (1.7.2009 - 30.6.2010) Лия Любенова взе сребърно отличие на шампионата в София, само че също печели " Купа Европа " в нейната възраст.

При момчетата категория CHICKS Михаил Дюлгерски завоюва сребро на " Скейт Виктория ".

При CUBS BOYS Деян Михайлов е трети в София, само че втори в крайното класиране за " Купа Европа ". Носител на купата стана различен българин - Йоанис Апостолу.

На " Скейт Виктория " Йоана Флорова завоюва златен орден в VI клас при девойките, а Криста Георгиева е втора.

В категория BASIC NOVICES I. GIRLS Зорница Апостолова също взе златно отличие.

При ADVANCED NOVICES GIRLS (1.7.2003 - 30.6.2008) Мария Манова е първа в късата стратегия с 38.50 точки, следвана от друга българка Мария Илинова с 36.40 точки.

При мъжете и дамите в петък и събота ще вземат участие най-хубавите български състезатели. Александра Фейгин ще се конкурира с осем фигуристки, измежду които три българки - Пресияна Димитрова, Симона Господинова и Кристина Григорова, както и представителки на Турция, Русия и Италия.

При мъжете за присъединяване са декларирани 10 състезатели, в това число Александър Златков, Радослав Маринов и Ники Лео Обрейков.

Маурицио Зандрон, който преди година завоюва шампионата " София трофи " като представител на Италия, в този момент идва като играч на Австрия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР