Отлично представяне на зоналното първенство за юноши и девойки под

...
Отлично представяне на зоналното първенство за юноши и девойки под
Коментари Харесай

Отличен за бадминтонистите на Зоналното

Отлично показване на зоналното състезание за юноши и девойки под 17 година - зона Южна България записа пазарджишкият бадминтон и скуош клуб.

Участие в проявата, състояла се в зала “Спартак ” в Хасково взеха по 64 юноши и девойки. Пазарджиклийката Гергана Павлова стана първа на единично при девойките, като на финала победи друга наша съгражданка - Михаела Златанова от Семеен кодекс Г. Бенковски. Виктория Ватева(Бенковски) финишира трета.

На двойки при девойките Михаела Златанова/Таня Иванова от Хасково са първи, а Въчкова/Ватева(Бенковски) – втори. На трета позиция се подредиха Гергана Павлова/Йоана Малонова(Бадминтон-скуош клуб Пазарджик) и Ватева/Петрова(Г. Бенковски).
При юношите Й. Карагьозов/Л. Керемедчиев(Бенковски взеха първото място на двойки.

Изводът от зоналното - доста положително класиране за състезателите и на двата тима и като цяло доминация на пазарджишките състезатели в тази възраст в зона Южна България, което е причина за доста положително класиране и на финалите на Държавното състезание, разяснява след края на проявата треньорът на БСК – Пазарджик Неделчо Кесов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР