Отлично представяне на учениците от ППМГ Акад. Иван Ценов“ –

...
Отлично представяне на учениците от ППМГ Акад. Иван Ценов“ –
Коментари Харесай

Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“-Враца обраха наградите на Националното състезание по Информационни технологии

Отлично показване на учениците от ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца на Националното съревнование по Информационни технологии, което се организира в Благоевград.
За поредна година ученици на гимназията се показаха на топ равнище и завоюваха призови места в две категории. Първо място в категория Уеб уебсайт 8-12 клас зае Цвети Николова от 11д клас. На трето място в категория Мултимедийни клипове 8-12 клас е класирана Юлиана Светлозарова от 10г клас. Работата в тази категория изисква доста познания и умения на участниците, защото те работят на момента по дадена тематика и с предоставени от комисията запаси, и не на последно място за несъмнено време. 
Изключително оспорвана беше категорията Самостоятелни компютърни приложения, в която нашите състезатели участваха с 5 плана, за които комисията изрече своята безапелационна и отлична оценка, като за безусловно приключени дипломни планове за магистратура. Този факт прави техните ръководители извънредно горди. Адмирации за Калоян Даскалов и Тимон Трифонов от 10а клас – 4-то място, Данаил Данаилов и Радостин Пенчев от 9г клас - 6-то място, Христиан Кръстев, Мирослав Димитров и Мартин Петков от 10г клас, които си разделиха 7-мото място и Биляна Маркова от 11д клас, която се класира осма.
С забавни планове тъкмо по тематиката на надпреварата „ Знанието е мощ “ и отлични отбрани в ТОП 10 се подредиха и участниците в категория Уеб уебсайт - Ванина Попова и Антоанета Трънска от 10г клас са на 4-то място, Йоанна Йончева и Николай Стаматов, също  от 10г клас са 7-ми и Никълс Петров от 12в клас е осми.
С нелеката задача да създадат 6 минутен клип за 3 астрономически часа, с дадените от комисията " куп " фотоси, видеа, надписи се " бориха " Симона Мишева, която се класира на 5-то място и Йоана Стаменова от 10г клас.
Ръководители на участниците тази година са Илонка Вутова, Мария Илиева и Станислава Каменова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР