Отличната новина за треньора на ЦСКА Саша Илич е, че

...
Отличната новина за треньора на ЦСКА Саша Илич е, че
Коментари Харесай

ЦСКА в пълно бойно снаряжение за битката с Базел днес

Отличната вест за треньора на ЦСКА Саша Илич е, че след вчерашната подготовка на тима в Швейцария контузени футболисти няма, разбра ТОПСПОРТ . Сърбинът ще може да разчита на всеки един, който в тук. Очаква се той да не прави промени в състава, който победи Базел с 1:0 в София. Сега огромната цел е да бъде още един подвигът от 2020-а година и ЦСКА още веднъж да в профил противника.

Направи усещане отличното въодушевление в тима по време на тренировката. Собственикът Дани Ганчев надуха играчите с тирада, а Илич се включи ефективно в заниманието и сподели забележителните си умения с топка в крайници.

С ЦСКА пътуват четирима почитатели, които завоюваха пътуването от лотария на клуба. Сред тях двама братя от Благоевград. Те обявиха пред медията ни, че са оптимисти за мача и показаха мощната си поддръжка към " алените ". Има българи от Англия и Германия, които също ще бъдат на мача. Очаква се агитката на ЦСКА да е внушителна.

Базел и ЦСКА ще спорят за място в групите на Лига на конференциите през днешния ден от 20:00 часа българско време, 19:00 локално. Следете борбата в ТОПСПОРТ .

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ , делегат на ТОПСПОРТ в Базел, Швейцария.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР