Отличната форма на Педро Еуженио в Берое през миналия сезон

...
Отличната форма на Педро Еуженио в Берое през миналия сезон
Коментари Харесай

Педро Еуженио: Надявам се през лятото отново да направя трансфер

Отличната форма на Педро Еуженио в Берое през предишния сезон докара до негов трансфер в турския Алтайспор през предишното лято. Португалецът вкара забележителните 16 гола в 31 турнирни мача – факт, който не остана неусетен от клуба от Измир. Последва прекосяване във втора дивизия на Турция, където обаче нещата за Еуженио не потръгнаха.

Въпреки че бе един от най-хубавите за новия си отбор, португалецът не съумя да се приспособи към метода на живот там. Това докара до раздялата на Еуженио с Алтай и завръщане в Стара Загора, където самият той признава, че се усеща „ като вкъщи си”.

Футболистът се завърна в надалеч по-познатата му конюнктура, а договорката се оказа както печеливша за него, по този начин и за Берое. Еуженио не съумя да се разпише в първите си седем дуела за старозагорци след завръщането си през зимата, макар че на него се разчиташе доста след прехвърлянето на Боби Цонев в Интер Запрешич и тежката травма на Вандерсон.

Напоследък обаче, почитателите на Берое започнаха да виждат „ същинския Педро”. Представянето на крилото рефлектира осезаемо и на представянето на отбора в последните дуели.

Преди мача с ЦСКА на следващия ден обаче, Педро Еуженио бе откровен и показа, че се надява след края на сезона да успее да реализира трансфер отвън рамките на България.

Чуйте още от любопитното изявление на португалеца в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР