Отличието се присъжда за експертиза и отдаденост при споделяне на

...
Отличието се присъжда за експертиза и отдаденост при споделяне на
Коментари Харесай

Маргарита Наумова с 10-та поред MVP награда от Microsoft

Отличието се присъжда за експертиза и отдаденост при шерване на опит

Маги Наумова е измежду най-ценните експерт на Microsoft в света
(снимка: персонален архив)

Маргарита Наумова, създател на българската потребителска група „ Let’s SQL Together ”, бе отличена за 10-та поредна година с премията Microsoft MVP (Most Valuable Professional или „ Най-ценен експерт на Microsoft ” ).

MVP оценката се присъжда от софтуерния колос за експертиза и отдаденост при шерване на опит на експерти, които имат доста дълбоки знания за продуктите и услугите на Microsoft, като в същото време могат да обединят разнообразни платформи, артикули и решения за решение на проблеми в действителния свят.

MVP експертите съставляват световна общественост от над 4000 механически специалисти и водачи в 90 страни, които с изключение на своите изключителни механически качества, постоянно са подготвени да оказват помощ на другите – това ги отличава. В България отличените експерти са единадесет.

Маги Наумова получава признанието за 10-та поредна година. Тя е създател на българската потребителска група „ Let’s SQL Together ”. В изгода на общността постоянно провежда срещи и уебинари с разнообразни лектори. Блогът и електронните й книги са извънредно известни измежду общността. А годишното събитие, което тя и екипът й провеждат в България – SQL Server Discovery Day, събира на едно място всички специалисти в региона.

Маргарита е и чест преподавател на механически събития по целия свят, като SQL Bits, SQL Nexus, SQL Saturday. Всичко това води до отличаването и за поредна година като „ Най-ценен експерт на Microsoft ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР