Отличието Лекар на годината“ за 2022 г. на Регионалната лекарска

...
Отличието Лекар на годината“ за 2022 г. на Регионалната лекарска
Коментари Харесай

Д-р Делчо Каравасилев „Лекар на годината“ в Хасково

Отличието „ Лекар на годината “ за 2022 година на Регионалната лекарска гилдия в Хасково получи през днешния ден на специфична гала неврохирургът доктор Делчо Каравасилев. Той е номиниран за премията от Управителния съвет на хасковската организация, която предлага доктор Каравасилев да получи и националния приз.

Д-р Каравасилев през февруари навърши 77 години, като 50 години работи без спиране по специалността си в хасковската болница. Пациентите му го дефинират, като неповторим човек и доктор.


Наградата за дълогодишна активност в региона на медицината и деен принос в развиването на компетентност бе връчена на доктор Антоанета Камберова, препоръчана от МБАЛ-Хасково.

Призът за принос за развиване и използване на новаторска медицина и неповторими техники получи доктор Йордан Кузев, номиниран също от хасковската болница.

Наградата „ Ти си нашето бъдеще “ за младите медицински очаквания на България си поделиха препоръчаният от МБАЛ-Хасково доктор Денислав Димов и номинираният от УС на РЛК-Хасково доктор Теодор Филипов.

Отличията връчи ръководителят на УС на РЛК на Българския лекарски съюз в Хасково доктор Георги Христов. Заместникът му и член на националното управление на БЛС доктор Николай Колев поздрави отличените и лекарите от хасковския район.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР