Отличие за екипна работа получи отборът на ППМГ-Враца „IT Рицари”

...
Отличие за екипна работа получи отборът на ППМГ-Враца „IT Рицари”
Коментари Харесай

Ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца с награда от националното състезание по физика

Отличие за екипна работа получи тимът на ППМГ-Враца „ IT Рицари” от петнадесетото издание на национално съревнование „ Турнир на младите физици”. Участниците получиха грамоти и предметни награди от патрона на надпреварата – евродепутатa инж. Владимир Уручев.
IT рицарите на ППМГ се състезаваха с още пет тима възпитаници в гимназиален стадий от София, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе. Те се съревноваваха върху 12 физични задания и разрешаваха проблеми, готови от Международния учредителен комитет на Международния шампионат на младите физици. Работният език бе български за селективните физични борби, а за финалните - британски език.
Националната комисия за образуване и осъществяване на надпреварата присъди и специфична премия на Аделина Тодорова, ученичка от ППМГ – Враца, която създаде логото на шампионата.
След награждаването основният специалист по физика в МОН Иванка Русалова сервира специфични благодарности на шефа на ППМГ „ Акад. Иван Ценов” – Враца Татяна Василева за общителното домакинство и оказаното подпомагане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР