Отличават се с програмируеми бутони и RGB осветлениеЧувствителността на мишката

...
Отличават се с програмируеми бутони и RGB осветлениеЧувствителността на мишката
Коментари Харесай

Genesis Krypton 200 и 220 – две нови мишки за игри

Отличават се с програмируеми бутони и RGB осветяване

Чувствителността на мишката Krypton 200 може да се контролира на шест равнища
(снимка: Genesis)

Нови геймърски мишки на полския бранд Genesis са оборудвани с програмируеми бутони, вътрешна памет и RGB осветяване, като също така разполагат с ергономичен дизайн и тегло от под 80 грама.

Genesis Krypton 200 разполага с оптичен датчик 6400 DPI, с цел да обезпечи нужните точност и скорост по време на игра. Неговата сензитивност може да бъде контролирана на шест равнища, а настоящата конфигурация се демонстрира посредством специфичен знак.

Моделът идва с безшумни превключватели, изключително потребни по време на нощни гейминг сесии. Черният непрозрачен панел разполага с RGB подсветка с PRISMO резултат, която осветява логото на производителя и фината LED лента, вградена в задната част на мишката.

Вторият модел, Genesis Krypton 220 , също е оборудван с подсветка. Тази мишка може да се похвали с малко по-агресивна форма и LED ленти, които минават в профил.

Основните превключватели също са разнообразни, а издръжливостта им се пресмята на 10 милиона клика. Броят на бутоните и тяхната настройка е същият като при модела Krypton 200.

Krypton 220 има по-агресивна форма и LED ленти в профил на мишката
(снимка: Genesis)

И двата модела разполагат с вътрешна памет за опазване на настройките, като също така се отличават и с извънредно леко тегло – 76 грама за Krypton 220 и 77 грама за Krypton 200. Мишките поддържат ускоряване до 22 G и следене на придвижванията със скорост до 66 инча в секунда на 1000 Hz.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР