Отличават се с дизайн без капаче и механизъм за приплъзванеAdata

...
Отличават се с дизайн без капаче и механизъм за приплъзванеAdata
Коментари Харесай

Adata UD230 и UD330 – нови USB флашки с капацитет до 128GB

Отличават се с дизайн без капаче и механизъм за превъртане

Adata UD330 има интерфейс USB 3.0 и потенциал до 128GB

Два нови модела USB флашки пуска на пазара тайванската компания Adata. Устройствата UD230 и UD330 са изпълнени в дизайн без капаче и имат механизъм с превъртане, както и възможнoст за прикрепване към разнообразни аксесоари за потребление в придвижване.

UD230 разполага с USB 2.0 интерфейс и потенциал на предпазване до 64GB, до момента в който UD330 има USB 3.1 порт и потенциал до 128GB. Както при доста други флаш памети на Adata, производството и на двата модела е основано на COB (chip-on-board) развой, който разрешава по-компактни размери и нараснала резистентност против навлизане на вода и прахуляк.

Потребителите могат да смъкват безплатните софтуерни приложения Adata UFDtoGO и OStoGO, които им разрешават да употребяват сигурен „ No-Trace Browsing ”, да компресират информация, както и да ползват 256-битово AES криптиране и PC-Lock.

Adata UD230 идва с интерфейс USB 2.0 и потенциал до 64GB

OStoGO софтуерът разрешава също флашките да бъдат употребявани като инсталационни платформи за Windows 7, елиминирайки нуждата за зареждане от DVD притежател. Двата нови модела се чакат скоро на българския пазар от сътрудниците на Adata.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР