Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо съвсем нормално

...
Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо съвсем нормално
Коментари Харесай

Отлагат излизането на Dying Light 2

Отлагането на премиерата не дадена видеоигра е нещо напълно обикновено в днешно време, само че 2020 стартира недобре в това отношение. След като разбрахме, че Final Fantasy VII Remake, Iron Man VR, Marvel’s Avengers и Cyberpunk 2077 няма да излязат в обявения преди период, в този момент стана ясно, че и още една огромна игра няма да излезе в точния момент.

Techland оповестиха тези дни, че Dying Light 2, продължение на хитовото зобми премеждие от 2015, Студиото направи своя анонс в обществената мрежа Twitter, а претекстовете за забавянето бяха нормалните в сходни случаи.

„ Първоначално задачата ни беше пролетта на 2020 да се реализира излизането на Dying Light 2, само че за жалост се нуждаем от повече време за разработка, с цел да осъществим нашата визия. Ще ви предоставим повече детайлности в идващите месеци и ще се върнем, когато може да споделим освен това. Съжаляваме за неподходящите вести. Наш приоритет е да доставим едно прекарване, което дава отговор на нашите високи стандарти и вашите упования “, изясняват от Techland.

За разлика от упоменатите нагоре игри, Dying Light 2 нямаше закрепена дата на излизане – единственото, което беше посочено е „ пролетта на 2020 “, само че да се надяваме, че играта ще излезе до края на годината. Dying Light 2 се създава за сегашното и идващото потомство конзоли, както и за лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР