Отлагането на излизането на Cyberpunk 2077 може и да не

...
Отлагането на излизането на Cyberpunk 2077 може и да не
Коментари Харесай

В Cyberpunk 2077 ще има 75 различни улични истории

Отлагането на излизането на Cyberpunk 2077 може и да не се хареса на доста хора, само че сходни вести през днешния ден в света на гейминга са си станали съвсем норма. И без значение, дали има нещо правилно в слуховете към аргументите за въпросното закъснение, фактът, че след близо осем години най-сетне ще забележим идната огромна игра на студиото, поднесло ни поредицата за Вещера, звучи ужасно.

Междувременно, хората от CD Projekt RED не престават да ни подават информация за големия свят на играта. Направиха го и през миналата седмица в изявление за ONMSFT. В диалога с медията, Джон Мамаис, продуцент в полското студио и оглавяващ офиса на CDPR в Краков, приказва по разнообразни аспекти на създаването, за Нощния град и героите му, за евентуалната поява на играта за виртуална действителност и Switch и по други въпроси.

Едно от нещата, за които Мамаис споделя са т.нер. „ улични истории “, които ще са тип странични куестове. И техния брой ще е величествен.

„ В Witcher 3, ние създадохме детайлите, свързани с отворения свят на един много късен стадий от работата по играта, когато имаше единствено двама или трима индивида, които работеха по тях. А в този момент имаме несъмнено 15 индивида, които създават тези куествое с открита природа. Имате няколко пласта “, изяснява той. „ Имате оня въздържан слой, който са търговците, а по-късно имате и STS детайла – уличните истории. Мисля, че има към 75 улични истории. Отделно ще имате и по-малки действия, в които да се включите “.

„ Уличните истории са като дребни куестове. Имате действителна история, само че без тези съвременни синематични способи за описване толкоз доста. Това е метод да изследвате света и да повишите равнището на героя си “, добавя Масаис. Що се отнася до продължителността на играта, Масаис дава отговор, че това не е елементарно да се дефинира.

„ Не сме сигурни към момента. Все още довършваме играта сега и има разнообразни способи, по които тя да се разиграе от началото до края. Имате разнообразни видове герои и тя е доста нелинейна. Именно тъй като можете да я играете по толкоз разнообразни способи определянето на продължителността ѝ е рисково. Как може да се пресметна това? Особено, когато имате открит свят и цялото друго наличие “.

Масаис обаче не е сладкодумен във връзка с мултиплейърния детайл, като отхвърля да разкрие, каквито и да е детайлности. Единственото, което той декларира е, че за него няма да се приказва най-малко за година.

Що се отнася до спомагателното наличие за Cyberpunk 2077, Масаис разкрива, че такова се възнамерява и евентуално ще е сходно с обичайния модел на The Witcher.

Версия за Nintendo Switch? Масаис разкрива, че към момента не е планувана такава. Той и сътрудниците му са сметнали, че играта ще е тежка за Switch. В същото време обаче, те са били уверени в същото и за последния Witcher, а се е оказало, че бъркат. А виртуална действителност?

„ Пробвахме. Наистина мислехме за виртуална действителност, само че да, няма да вършим нищо обвързвано с VR. Имахме VR комплектите за разработка, но… Някои неща работят в средата на виртуална действителност, други не. Смятам, че тя към момента не е задоволително жизненоспособна. Все още не може да се вършат огромни пари тук. Много е пробна и нишова. Та би ми се желало, одобрявам виртуалната действителност, само че към момента не вършим нищо тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР