Откровено интервю на Лейди Гага пред People. Американската певица говори

...
Откровено интервю на Лейди Гага пред People. Американската певица говори
Коментари Харесай

Лейди Гага: Видях най-щастливите хора в най-бедните части на планетата

Откровено изявление на Лейди Гага пред People. Американската певица приказва за щастието, любовна и полезностите у хората след претърпените мигове на незаинтересованост към света.
Говорейки за живота си, предхождащ най-новия албум на Лейди Гага, " Chromatica ", който излезе това лято, тя призна, че в него е имало моменти, когато се е борила да бъде това, което е, само че и против " депресията и тъгата ".
„ Чувствах се застрашена от нещата, които кариерата донесе в живота ми, само че и от метода ми на живот. Прекарах доста време в някаква заспалост, без да желая да върша нищо. И тогава, най-после, постепенно започнах да върша музика и да описвам историята си посредством песните си “, споделя Лейди Гага.
По-рано певицата разкри, че желанието ѝ да изживее фантазиите си я карало да се усеща " измъчена и травмирана ".
 Лейди Гага анулира концерт в Лас Вегас 20 минути преди началото му Лейди Гага анулира концерт в Лас Вегас 20 минути преди началото му
Лейди Гага анулира шоуто " Енигма " в Лас Вегас 20 минути преди да стартира заради бронхит и синузит, оповестява " Дейли Мейл ". Певицата напи...
„ Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш задоволително самоуверен, с цел да си това, което си. Искам всеки по този път да откри наслада в себе си. Това ми сподели и Брадли Купър тъкмо през вчерашния ден, преди последната ни подготовка за „ Shallow “ онлайн. Той сподели: „ Нека да донесем малко наслада “. И тази наслада доста ми оказа помощ. Истината е, че постоянно съм била предопределена да изживея фантазиите си и все пак имаше толкоз доста спънки на пътя ми. Имаше толкоз доста неща, които не одобрявах, и те ме унищожаваха, изтезаваха, травмираха “, изясни певицата, написа още БГНЕС.
Лейди Гага добави, че славата не е нещо, което може да направи всеки благополучен.
„ Парите се слагат на фундамент, хубостта се слага на фундамент, славата се слага на фундамент. Обиколих света и видях най-щастливите хора в най-бедните елементи на планетата. Ценностите им са непокътнати. Срещнах най-тъжните и депресирани хора в най-богатите къщи. С този албум желая да припомня на целия свят и моите почитатели, че любовта и добротата са най-важни. Добротата е това, което основава естетика, а не славата и известните персони “, споделя певицата.
Припомняме, че Лейди Гага издаде шестия си студиен албум това лято, който се занимава с сложни въпроси като психологични болести и възобновяване след контузия. Според списание People една от най-доминиращите тематики в албума е по какъв начин да намерим светлината в тъмното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР