Откровенията на Хари и Мегън пред Опра Уинфри определено дадоха

...
Откровенията на Хари и Мегън пред Опра Уинфри определено дадоха
Коментари Харесай

Ще видим ли интервюто на Меган и Хари в The Crown

Откровенията на Хари и Мегън пред Опра Уинфри несъмнено дадоха много отговори, свързани с решението им да изоставен британския кралски двор. Отвориха и много въпроси обаче, някои от които нямат директно отношение с тях.
 Снимка 521899

Говорим за вълнението на почитателите на сериала The Crown, които към този момент чакат с неспокойствие да видят въпросното изявление, екранизирано в сериала. Това обаче няма да се случи!

Казва го основателят на кралската сага Питър Морган, освен това още преди към година пред The Hollywood Reporter. Той съблюдава " правилото на 20-те години " - да написа сюжети и да екранизира събития, които са се случили не по-скоро от 20 години обратно.
 Снимка 508613

" Това е задоволително време и задоволителна отдалеченост, с цел да разберем нещо, което се е случило, каква роля е изиграло и до каква степен е значимо ", споделя Морган.
 Снимка 498631

Това е и повода The Crown, която в последния сезон описа историята на младите принц Чарлз и принцеса Даяна (в функциите са Джош О`Конър и Ема Корин), да завърши с шестия си сезон. Действието в него ще се развива при започване на 2000 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР