Открийте идеалния партньор по устните! Пред вас имате тест въз основа

...
Открийте идеалния партньор по устните!
Пред вас имате тест въз основа
Коментари Харесай

Интересно: Открийте идеалния партньор по устните!

Открийте идеалния сътрудник по устните!

Пред вас имате тест въз основа на образното усещане. Именно вашето подсъзнание ще ви подскаже какъв мъж най-вече желаете да имате до себе си. Разгледайте изображенията на мъжките устни и по ваше мнение изберете най-съблазнителните.

Според изказването на Аристотел устните отразяват освен характера на човек, само че и неговия енергиен капацитет. Те не по-зле от очите отразяват личността на човек. На основата на дългите наблюдения и разбори се е появила науката за човешката физиономия, която разрешава да “прочетете ” човек като отворена книга по неговите присъщи черти на лицето.

Устни номер 1

Свободата е на първо място. Вие сте самодостатъчен човек и не толерирате инструкциите от вашия мъж. Вие предпочитате равноправни връзки, където всеки има своето персонално пространство. Така че той не отива прекомерно надалеч в живота ви и не ви тормози с нравоучения. Също по този начин, вие сте подготвени да гарантирате същото от ваша страна.

Устни номер 2

Празник и забавление. Вие сте разговорлив човек, прекарвате доста време с другари, организирате радостни и шумни празненства. Имате потребност от подбудител, който във всеки един миг ще ви разсмее. Може да ви изненада с дейностите си и не бихте могли да знаете какво да очаквате от него в идващия момент. В последна сметка отегчението и монотонността в една връзка са неприемливи за вас.

Устни номер 3

Нежност и доверие. Преди всичко, цените истината, ще усетите лъжата от километър. Той може да завладее сърцето ви единствено с неговата откровеност и неприкритост. Да се превърнете в едно цяло, да дишате дружно и да не се разделяте – това е вашето схващане за идеална връзка.

Устни номер 4

Сладко бебе. Вие по природа би трябвало да се грижите за някого, да го пазите и да го закриляте. Търсите мъжко дете, на драго сърце ще вървите след него с лъжица и ще изпълнявате капризите му. И той е привикнал с цялостния надзор и грижи, ще се опасява да направи и крачка без вас. Искате да контролирате и управлявате, постоянно да го държите на къса каишка, а покровителството е инструментът за реализиране на задачата.

Устни номер 5

Борец. Искате да бъдете нежна и нежна, да се чувствате като същинска жена в мощните му ръце. Вие копнеете да се покорявате на смелия войник и да го гледате с боготворене. Това държание, несъмнено, забавлява егото му и той е подготвен да реалокира планини за своята хубавица, а тя благосклонно и въодушевено приема всичко.

Устни номер 6

Домакин. Мечтаете за огромно и щастливо семейство. Избирате мъж за семейство. Да носи всичко вкъщи, да обожава децата и да подсигури огромното си семейство и да оказва помощ в семейството. Вие сте подготвени да го подкрепите по всички вероятни способи, да станете любяща и вярна брачна половинка.

Успех и дано мъжът на вашите фантазии да ви донесе дълго чаканото благополучие!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР