Открийте дали ребрандирането е това, върху което вашата компания трябва

...
Открийте дали ребрандирането е това, върху което вашата компания трябва
Коментари Харесай

Дали ребрандирането е правилният ход за вас?

Открийте дали ребрандирането е това, върху което вашата компания би трябвало да работи, като си зададете основни въпроси за това за какво желаете да ребрандирате преди всичко и върху кои основни области е най-важно да се концентрирайте, без значение дали това е освежаване, отчасти или цялостно ребрандиране.

Трябва ли да ребрандирате? Средно 74% от фирмите на S&P ребрандират през първите седем години. Ребрандирането е доста начинание, което може да провокира композиция от страсти за фирмите. Включва доста променливи и може да бъде както вълнуващо, по този начин и ужасно. Има доста въпроси, които клиентите имат за това дали даже би трябвало да ребрандират или не.

В моята компания, Strategic Advisor Board (SAB), написа създателят на публикацията, ние оказваме помощ на клиенти посредством разбор на опциите и стратегическо обмисляне. Понякога в стратегически проект съветваме клиентите да ребрандират. Ако нашите клиенти са тези, които акцентират предпочитание за ребрандиране, постоянно първо им задаваме няколко основни въпроса:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР