Откриването на се състоя в отсъствието на кмета на район

...
Откриването на се състоя в отсъствието на кмета на район
Коментари Харесай

Иван Стоянов: Не бях поканен на откриването на новата детска градина

Откриването на се състоя в отсъствието на кмета на регион " Източен ". " Научих от медиите. Не съм поканен, а аз не вървя там, където не съм канен " - разяснява за Plovdiv24.bg районният кмет.

Според пресцентъра на общината не си е видял поканата. " От този шубрак няма да изскочи заек " - споделиха от пресотдела. Екипът, реализиращ плана, бил изпратил предложения до всички публични лица и медиите.

" Нямам покана. Нито джука, нито електронна, нито по пощата, нито по телефона някой ми се е обадил " - съобщи райкметът. Цяла седмица секретарка му следяла внимателно и двете електронни пощи на кметството, защото по-рано шефове на детски заведения споделили със Стоянов, че са поканени за откриването на новата градина.

" В 11.05 ч. през днешния ден ми звънна кметът Здравко Димитров и аз му споделих, че нямам покана " - добави кметът на " Източен ". На Димитров било казано, че поканата е изпратена по имейл, само че съгласно Стоянов е бил измамен. 

Пропускът може би е умишлено изработен, защото на идващото събитие . Самият допуска, че не е бил поканен, тъй като е пускал доста отчети за нередности по строителните обекти в региона, в това число и за окепазената ул. " Лев Толстой ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР