Откриването на Пилон Рожен беше напът да се проведе в

...
Откриването на Пилон Рожен беше напът да се проведе в
Коментари Харесай

В последния момент бяха уредени правата на музиката, която която ще прозвучи на Рожен

Откриването на " Пилон Рожен " беше напът да се организира в нарушаване на Закона за авторското право и сродните му права, алармираха от МУЗИКАУТОР. Въпреки че събитието е на следващия ден, уредниците от фондация " Наследство в бъдещето " не бяха лицензирали до късния следобяд през днешния ден правата на музиката, която ще прозвучи на събитието.

Малко откакто от МУЗИКАУТОР разпространиха информацията, че музикалните права не са уредени, от фондация " Наследство в бъдеще " дадоха отговор, че не отхвърлят да ги уредят и че не са в нарушаване.
" По независещи от уредниците аргументи има официално закъснение поради промени, касаещи цялостната стратегия и музикалните осъществявания включени в нея ", обявиха от фондация " Наследство в бъдещето ".

Малко по-късно договорът за авторските права беше подписан. От МУЗИКАУТОР припомнят, че всяко събитие, на което ще прозвучи музика, то тя би трябвало да бъде лицензирана.

Официалното разкриване на пилона на Рожен ще стартира на 13 юли от 18:00 ч. с осъществявания на фолклорните ансамбли " Родопа " и " Тракия ". След това ще прозвучат разнообразни песни, измежду които " Моя страна, моя България ". Националният байрак ще бъде повдигнат в 21:00 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР