Откриването на непозната храна и ястия е най-добрата част от

...
Откриването на непозната храна и ястия е най-добрата част от
Коментари Харесай

Vibrant Vegan Co. и как да получаваме заплата, за да обикаляме света и да пробваме различна храна

Откриването на непозната храна и ястия е най-хубавата част от пътуването в очите на доста хора. А ни заплащат за това... О, тогава ще бъде велико! А обществено дружество в Обединеното кралство желае да наеме човек, който да прави тъкмо това - да прекарва времето си в пътешестване по света, с цел да пробва нови храни.

Vibrant Vegan Co. е нова услуга за храни на растителна основа, която работи в тясно съдействие с детската благотворителна организация War Child за справяне с детския апетит във военни зони по целия свят.

Щастливият претендент ще получи заплата от 50 хиляди английски лири, като всички разноски за пътешестване, настаняване и храна ще бъдат покрити от компанията. Когато към това прибавим и 28 дни годишен отпуск, считаме, че към този момент си намерихме мечтаната работа.
За да аплайваме за позицията, която компанията предлага, не е нужно да сме вегани, само че по време на работа ще би трябвало да се съсредоточим само върху храни с растителни съставки.

Позицията включва до четири месеца в страни като Индия, Китай, Турция, Чили, Мексико и Япония, разкриване на нови, екзотични съставки и предписания, които Vibrant Vegan Co. да включи в своите артикули.

Докато работи по 35 часа на седмица, от претендента ще се чака да помогне и за основаването на задгранични партньорства, с цел да може компанията да получава новите съставки, открити по време на пътуването му.

За да аплайваме обаче, ще ни е нужен избран стаж. Трябва да сме уместно квалифицирани с минимум три години опит в бизнеса с храни или като готвачи. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР