Откриването на коледния базар VARNA FUN PORT 2022 ще се

...
Откриването на коледния базар VARNA FUN PORT 2022 ще се
Коментари Харесай

Коледният базар на Варна: Греяно вино, атракциони и изненада за футболните фенове

Откриването на коледния базар VARNA FUN PORT 2022 ще се състои на 18 ноември от 17:00 часа. Локацията, несъмнено, е Морска гара-Варна. Базарът ще продължи от 18 ноември до 6 януари 2023 година
 DarikNews.bg
Увеселителният парк предлага разнообразни атракции като блъскащи колички, високо над 30 метра виенско колело , стрелбища, доста аркадни игри за огромни и дребни, рискови уреди.
 DarikNews.bg
През зимния интервал ще може да се посети обичайна ледена пързалка, която толкоз години е мотив за наслада на дребни и огромни. Всички поданици и посетители на града ще могат да пробват от самото начало най-различни вкусотии - от най-крехкото месце до най-сладкия десерт.
 DarikNews.bg
Обособени са приказно красиви коледни къщички, в които ще се предлага класическо греяно винце и още доста други капризи. Коледният базар е една страхотна опция да зарадвате Вашите деца - подобаващ е за дребни и огромни.
 DarikNews.bg
Специално тази година в увеселителния парк ще бъде подложен голям LED екран, на който ще могат ентусиастите да наблюдават мачовете от Световното състезание по футбол.
 DarikNews.bg
Варна FUN PORT чака всеки един за доста хубави моменти, усмивки , развлечение и незабравими мемоари дружно. И, несъмнено, адреналин в обилие.

В момента увеселителният парк се приготвя за идното разкриване. Вижте повече във видеото, особено снимано за
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР