Откриването на 12-годишния Сашко от Перник жив, здрав и съвсем

...
Откриването на 12-годишния Сашко от Перник жив, здрав и съвсем
Коментари Харесай

Ето го днес Абди , който изчезна за седмица в гората

Откриването на 12-годишния Сашко от Перник жив, здрав и напълно леко одраскан след цели 11 дни, прекарани хипотетично навън, освен това в студа, припомниха невероятната история за един различен Маугли, само че от по-далечното минало.

През 2001 година, само че в горещия юли, над село Бунцево, община Якоруда, изчезва 4-годишно дете. Абди Абгьов е открит след подробно 7-дневно търсене - отново жив и здрав и единствено леко обезводнен.

Днес снажният млад мъж е бежанец в Испания. Не си спомня изгубването и седмицата в гората край Якоруда, само че за сметка на това съумява да приключи образованието си и да продължи да следва.

По наша информация той е в Испания, където работи, а семейството му продължава да живее в Пловдив. Там тя се реалокира след намирането му, с цел да обезпечи по-добра издръжка за децата и по-добро обучение.

През 2001 година, сходно на акцията по издирването на Сашко, се включват стотици доброволци, които дни наред не откриват никаква диря от детето. 

Абди е открит на цели 15 километра от мястото, където родителите го оставят да спи в колата, до момента в който те косят. Още по-удивителното е, че дребният 4-годишен Тарзан се е изкачил напълно сам на цели 2200 метра надморска височина в Рила, покрай планинска хижа.

Момчето е спало в планината и пило вода от потоци, с цел да оцелее. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР