„Откриваме кампанията на ГЕРБ в Пловдив с дълбоко чувство за

...
„Откриваме кампанията на ГЕРБ в Пловдив с дълбоко чувство за
Коментари Харесай

Със заявка за стабилно управление ГЕРБ-СДС откри кампанията в Пловдив

„ Откриваме акцията на ГЕРБ в Пловдив с надълбоко възприятие за религия в мъдростта на българския народ, който сподели на всички политици, в това число и на нас, че би трябвало да се променяме предвид на новите провокации и в никакъв случай да не стоим на едно място”. Това съобщи регионалният координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев при формалния старт на акцията на коалиция ГЕРБ-СДС в града под тепетата. На предизборния пункт на Главната се събраха представителите на кандидатската листа за 47-мо Народно заседание, кметът Здравко Димитров, членове и симпатизанти на партията.



Пред присъстващите Иван Тотев акцентира, че в границите на една година има два провалени Народното събрание и неспособност на служебното държавно управление да се оправи с провокациите пред страната.
„ Бихме поели цялата отговорност за сформиране и образуване на държавно управление в тези тежки идни месеци, тъй като виждаме че няма политически индивид, който да го направи. ГЕРБ е пореден, сподели, че може да води страната при рецесии ", сподели още Иван Тотев, който е втори в листата за Пловдив-град.



Той акцентира, че Пловдив е доста подвластен от промишлеността, която е директно обвързвана с цената на електрическата енергия и че през януари ще има нарастване на цената на тока за битовите клиенти.
„ Надявам се, че българският народ няма да разреши да продължи тази рецесия. Корабът потъва – никой не носи отговорност. Ние сме единствената партия, която ясно декларира, че имаме желание да управляваме и знаем по какъв начин ”, добави инж. Тотев.

От своя страна третият в листата за Пловдив-град Радомир Чолаков съобщи, че последните месеци са посочили, че има хора, които могат да носят отговорност и такива, които не могат.


" Миналата година Румен Радев с група дребни партии желаеха властта, получиха я и не съумяха да ръководят. Последните 6-7 месеца бяха потребни – видя се, че има хора, които могат да носят отговорност и които не могат да носят отговорност. През всички години Политическа партия ГЕРБ мислеше и се грижеше за жителите ", безапелационен бе Радомир Чолаков.

На изборите на 14-ти ноември коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 32 в бюлетината.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР