Откритият вчера в столицата мъртъв младеж най-вероятно е нападателят на

...
Откритият вчера в столицата мъртъв младеж най-вероятно е нападателят на
Коментари Харесай

Откритият вчера мъртъв младеж вероятно е нападателят на медсестрата в „Пирогов“

Откритият през вчерашния ден в столицата мъртъв юноша най-вероятно е нападателят на медсестрата в „ Пирогов “.

Това заяви за Агенция „ Фокус “ представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

„ По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра в „ Пирогов “, разяснява Арнаудова.

Тя посочи, че Софийската районна прокуратура обяснява аргументите за настъпилата гибел на младежа, само че по данни от осъществената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

„ Има авансово умозаключение от движимостите лица. Категорично съгласно тях на този стадий се касае за самоубийство. Има типични голям брой височинни контузии и няма каквито и да е данни за принудително причиняване на гибелта. Така че главната версия, по която се работи е за самоубийство “, изясни прокурор Арнаудова.

По думите ѝ събирането на доказателства продължава и в този миг.

В случай че бъде доказана самоличността на умрелия млад мъж, ще се приключи следствието, което Софийската районна прокуратура е почнала за причиняване на телесна щета на здравната сестра, само че ще продължи следствието за аргументите, които са довели до настъпване на неговата гибел, уточни още тя.

„ Механизмът, който основният прокурор сътвори за бързо и неотложно известяван в сходни случаи в болнични заведения сработи и неотложно беше известена Районната прокуратура и започнаха незабавни дейности по търсене на лицето, само че за жалост няколко часа по-късно го открихме умряло “, означи още Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР