Откритите при спецакция в Сливен пари и ценности, сред които

...
Откритите при спецакция в Сливен пари и ценности, сред които
Коментари Харесай

Пари, злато и скъпоценни камъни за милиони - натъпкани в чували

Откритите при спецакция в Сливен пари и полезности, измежду които злато и скъпоценни камъни, са за близо 2 млн. лева

Групата е работила в двете посоки – изнасяли са контрабандни цигари към Англия, където са били регистрирани като безработни. Те са източвали и обществената система във тип на помощи.

Част от получената облага тук са влагали в полезности, работили са от доста дълго време.

ГДБОП са ги разработвали близо една година. От Апелативната прокуратура в Бургас прецизираха, че мащабите на закононарушението са извънредно съществени.

Припомняме, че през вчерашния ден, под управлението на прокуратурата този следобяд в Сливен се е организира огромна профилирана акция, дружно със чиновници на ГДБОП. Девет души са били арестувани. При претърсванията са открити големи количества пари и злато. Пачките били напъхани в чували.

В товарен автомобил проверяващите откриват съществуването на химически субстанции, употребявани за торене в земеделието.

Разследването е траяло дълго време, споделиха осведомени с провежданата акция, представени от 24 часа. Обиските са почнали по отношение на противозаконни цигари.

Засега повече детайлности не са известни. Най-вероятно на следващия ден от държавното обвиняване ще разкрият елементи за огромната спецоперация.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР