Откритието на Hell’s Kitchen в този сезон е едно, а

...
Откритието на Hell’s Kitchen в този сезон е едно, а
Коментари Харесай

Само по мрежа: Предизвикателната Андреа от Hell’s Kitchen каза, че няма никакъв срам

Откритието на Hell’s Kitchen в този сезон е едно, а това е горещата холандка Андреа, която впечатлява с визията си.

Именно тя е огромната звезда в обществените мрежи, в случай че съдим от мненията и колажите, които се въртят из групите. Е, началник Ангелов ѝ се кара много постоянно, само че Андреа съумява да се избави от изпъждане за момента.

Виж още: Семейна идилия: Нина Добрев се събра с родителите си в Гърция

Едрогърдата кулинарка обаче е безапелационна – обожава страната ни, харесва българите и няма самообладание да обиколи най-яките места. Варненци да се готвят това лято, тъй като фурията счита да посети морската ни столица, която набелязала от дълго време. 

Съветваме морските гларуси да се оглеждат за Андреа и нейните бомби по плажовете ни, само че да не изпускат от взор възможни мини, които може да стигнат водите ни.

Виж още: Стела Павлова се пусна без грим! Вижте инфлуенсърката без капка обработка 

Иначе, както е видно и от фотосите на Андреа, тя въобще не е срамежлива. Няма проблем, че е попаднала в напълно мъжки тим сега. " Не ме е позор, че дремя в една стая с мъже. Те са ми като братя ", сподели Андреа в Instagram. 

Именно в профила си тя разгласява този парещ кадър, който нажежи пристрастеностите до алено. По-късно тя обаче изтри фотографията, която събра много палави мнения.

Изображение: https://www.instagram.com/andreaakse_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР