Открити са още части от падналия край Шабла изтребител МиГ-29.

...
Открити са още части от падналия край Шабла изтребител МиГ-29.
Коментари Харесай

Откриха още части от падналия изтребител МиГ-29

Открити са още елементи от падналия край Шабла изтребител МиГ-29. Това разгласи министърът на защитата Георги Панайотов. Издирването на „ черната кутия “ продължава, като съгласно военния министър има вяра тя да бъде открита и извадена от дълбочина над 70 метра.

„ Районът, в който продължаваме търсенето е разгласен неразрешен за корабоплаване, подводни водолазни и всевъзможни действия “, съобщи началникът на защитата, адмирал Емил Ефтимов.

Очаква се в средата на юли всички членове на фамилията на починалия водач да получат компенсации.

„ В единия случай става въпрос за 12 месечни брутни заплати за всеки член от фамилията. В другия случай става дума за брутни заплати за толкоз години, колкото има прослужени въпросният военнослужещ “, добави министърът на защитата.

Издирването на черната кутия от падналия МиГ-29 е спряно поради неприятното време Версиите за авиокатастрофата край Шабла: Проверяват парашутните светещи цели Черната кутия на падналия МиГ-29: Океанолози от Българска академия на науките оказват помощ на военните за нейното търсене Променен е периметърът за издирването на черната кутия от падналия МиГ-29 В Асеновград обмислят да подкрепят фамилията на майор Терзиев с парична помощ „ Двете значими кошници на летеца “: Тази с шанса свършва преди другата да се изпълни с опит Продължава издирването на черната кутия на падналия в Черно море МиГ-29 Фатален завършек на задачата на майор Терзиев, само че издирването продължава (ОБЗОР) Георги Панайотов: Пилотът на авариралия МиГ-29 не е оживял Институтът по океанология и частна компания се включиха в издирването на авариралия МиГ-29
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР