Откритата вчера онлайн петицията срещу решението на британския премиер да

...
Откритата вчера онлайн петицията срещу решението на британския премиер да
Коментари Харесай

Петицията срещу решението на Борис Джонсън да преустанови работата на парламента е събрала 1,1 млн. подписи

Откритата през вчерашния ден онлайн петицията против решението на английския министър председател да прекрати работата на Народното събрание към тази заран към този момент е събрала 1,1 милиона подписи, съобщи Франс прес.

В Обединеното кралство всяка петиция, подписана от 100 000 души, би трябвало да докара до диспути в парамента по въпроса, осведоми Българска телеграфна агенция.

Недоволните от хода на Борис Джонсън, който ще улесни Брекзит без договорка, дефинират решението му да блокира на процедура за известно време парламентаристите " държавен прелом ".

Хиляди хора се събраха на протестни демонстрации през вчерашния ден вечерта в Лондон, Манчестър, Единбург и други огромни градове на Обединеното кралство. Стотици се събраха пред Народното събрание в Лондон, скандирайки " Спрете държавния прелом! " и развявайки знамето на Европейския съюз.

В началото на годината петиция за анулация на Брекзит събра рекордните 6,1 милиона подписа и беше разисквана в Народното събрание, само че това не забави подготовката за излизане на Англия от Европейски Съюз.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР