Откритата тренировка с много настроение и движение очаква последователите на

...
Откритата тренировка с много настроение и движение очаква последователите на
Коментари Харесай

Анди Студио и Ванко PUMP&RUN се присъединяват към „Нестле за Живей активно! Зима 2023“

Откритата подготовка с доста въодушевление и придвижване чака почитателите на Живей интензивно! като изненада в програмата на събитието на 26 февруари.

В програмата на първото градско зимно издание на „ Нестле за Живей интензивно! “, паралелно с интензивностите на 26 февруари, ще има незабравима, занимателна и дейна изненада за всички участници, почитатели и почитатели на Анди Студио и Ванко PUMP&RUN. Анди Студио персонално ще дойдат и ще се причислят в неделя за открита подготовка, където дружно с всички участници ще се раздвижат под зорките насоки на техния треньор Ванко, който е създател на неповторимата методика PUMP & RUN.

За тези, които желаят да се допрян до атмосферата на събитието и да се включат в тренировката, може да гледат онлайн във Facebook страницата на „ Нестле за Живей интензивно! Зима 2023 “.

„ Здравейте другари, аз съм Ванко, и от скоро вършим дейни извършения с моите другари Анди и Дани, а в неделя ще упражняваме всички дружно! Винаги съм се борил двигателната интензивност да доближи до всеки – дали ще е възпитаник, доктор, юрист или с друга специалност, няма никакво значение, значимото е да се движим. Защото това е в основата на всеки един от нас и в случай че желаете да бъдете сполучливи в това, което вършиме - без значение дали са уроци, специалности, занимания, вие би трябвало да се движите. И за мен е изключителна наслада, че ще се срещнем, ще се забавляваме и най-важното - ще потренираме дружно, тази неделя на 26 февруари като част от програмата на „ Нестле за Живей интензивно! Зима 2023 “, показа Ванко или по-известен като Vanko PUMP&RUN.

Анди студио също ще се включат интензивно: „ Най-важното е да съвместим спорта със развлечение и да покажем на младите и по-малките, че да спортуваш може да е доста готино, да бъде едно обществено и прелестно занятие. Нищо не може да ни спре! В този ден, на 26 февруари, желаеме да създадем нещо особено за нашите почитатели, които към този момент от към 2-3 месеца супер доста се кефят на Ванко, с който ние упражняваме.

За тези 40 минути - нашият треньор ще стане и ваш. А ние дружно с вас ще изпълняваме всяка негова тенденция. Спортът и заниманието вървят ръка за ръка, живей интензивно! “, споделиха Анди и Дани от Анди студио.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР