Откритата сцена на връх Снежанка в Пампорово се превърна в

...
Откритата сцена на връх Снежанка в Пампорово се превърна в
Коментари Харесай

“Ден на таланта” със Станимира Петрова, Христо Христов и Мадлен Радуканова в Пампорово

Откритата сцена на връх Снежанка в Пампорово се трансформира в самобитна сцена на изобилен гений, храброст и автентичност на децата и младежите от седмия народен лагер на Асоциация „ Докосни дъгата “ и първия народен гвардейски училищен лагер на Сдружение „ Младежки гвардейски отряди”, провеждащи се взаимно под надпис „ Младите хора на България – обединени “.

Впечатляващи осъществявания, артистични решения и неповторимо въображение трансфораха Денят на гения в пъстър театър на разнообразни и невероятни обстановки.

За това спомогнаха и водещите на проявата – международната и трикратна европейска шампионка по бокс Станимира Петрова и европейският отличник по повдигане на тежести Христо Христов, които бяха подкрепяни в доста от моментите от олимпийската ни златна медалистка с ансамбъла по художествената гимнастика Мадлен Радуканова. Именитите ни спортисти се оправиха повече от чудесно с поставената им непривична задача и демонстрираха, че за персоналната им ангажираност към бъдещото потомство няма граници.

Цветният празник на връх Снежанка бе декориран с магична другарска атмосфера и заразително положително въодушевление. Децата и младежите не помниха за страха от обществени изяви – излизаха самоуверено на сцената, пееха, танцуваха и се забавляваха под звуците на разнообразни мелодии. Други взеха решение да описват вицове, да показват фокуси и даже да вземат изявление на сцената от Станимира Петрова, Мадлен Радуканова и Христо Христов.

Освен аплодисментите и поздравленията, които разменяха между тях, всички момчета и девойки получиха специфични картички с подписи от първенците, подкрепили лятната самодейност “Младите хора на България – обединени”.

Вълнуващото театрално премеждие, съчетало младостта, хубостта, артистичността и духа на другарството, към този момент е в историята. Но споменът за него ще продължи да окрилява децата и младежите отсега нататък.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР