Откритата метростанция в „Красно село е фактор, който съдейства за

...
Откритата метростанция в „Красно село е фактор, който съдейства за
Коментари Харесай

Цените на имотите в район "Красно село" от 1500 евро до над 2000 евро на кв.м.

Откритата метростанция в „ Красно село " е фактор, който спомага за повишението на цените в региона, разяснява в ефира на Радио София брокерът на недвижими парцели Ивайло Стоименов.

Той уточни, че средата за живот в посока кв. „ Борово " е проектирана съответно и това е доста прелестно място, както за живеене, по този начин и за инвестиция.

„ Има задоволително зелени площи, пространство сред блоковете. В този регион квартали като „ Лагера ", „ Хиподрума ", „ Борово " са много приятни, тъй като няма огромно засищане на ново строителство ", сподели брокерът.

Той добави, че жилищата към лечебните заведения в кв. „ Крива река ", където се намира Медицинска академия, са идеални за инвестиция, защото търсенето на парцели чартърен в региона, главно от задгранични студенти, е огромно.

Тук е и дребният квартал „ Славия ", който сега буди интерес, поради новото метро в „ Красно село ", сподели Стоименов.

„ Красно село " и „ Белите брези " могат да се преглеждат като част от така наречен южни квартали, които сега са най-търсени в София. Ако ги съпоставим с „ Лозенец ", „ Изток ", хубавия център, те са на по-ниска цена ", сподели брокерът.

Цените на квадратен метър в регион „ Красно село " стартират от към 1500 евро и стигат до над 2000 евро на кв.м ", сподели Ивайло Стоименов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР