Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж

...
Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж
Коментари Харесай

Държавата отдава на концесия плаж „Златна рибка“ в община Созопол

Открита е процедура за възлагане на концесия за морски плаж „ Златна рибка “, който се намира в община Созопол.
Процедурата се организира по реда на Закона устройството на Черноморското крайбрежие. Предлага се срокът на концесията да е 20 години. Това се постанова поради периода за откупуване на вложенията и визията за дълготрайно развиване на морския плаж.
Размерът на минималното годишно концесионно заплащане е 75 366,88 лв. без Данък добавена стойност. Той е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове.
На плаж „ Златна рибка ” би трябвало да бъде обезпечено здравно и здравно обслужване, водното избавяне и санитарно-хигиенното поддържане на линията.
Само преди ден Министерският съвет реши да бъде открита процедура за възлагане на концесия за морски плаж " Свети Влас – запад ". Част от него са плажове " Свети Влас - запад 1 "  и " Свети Влас - запад 2 ", които се намират в община Несебър.
Процедурата се организира по реда на Закона устройството на Черноморското крайбрежие. Предлага се срокът на концесията да е 20 години.
Размерът на минималното годишно концесионно заплащане е 51 264,35 лева без Данък добавена стойност. Той е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове - обекти на концесия от Закона за устройството на Черноморското крайбрежие.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР