Открита е оранжерия за отглеждане на марихуана в Павликени. Това

...
Открита е оранжерия за отглеждане на марихуана в Павликени. Това
Коментари Харесай

Разбиха оранжерия за отглеждане на марихуана край Велико Търново

Открита е оранжерия за развъждане на марихуана в Павликени. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Полицейската интервенция по противопоставяне на наркопроизводството и наркоразпространението е извършена от чиновници на ТСБОП - София област и Велико Търново и криминалисти на ОДМВР - Плевен.

Действията са осъществени на територията на областите Плевен и Велико Търново под наблюдението на Специализираната прокуратура. В рамките на интервенцията са осъществени претърсвания на адреси и коли в Плевен и село Славяново. Иззета и близо един кг марихуана, както и електронна везна.

В хода на интервенцията са осъществени и процесуално-следствени дейности в селскостопанска сграда на бивше Трудово-кооперативно земеделско стопанство в Павликени, наета от лице с букви И.К. Полицаите открили, че постройката е превърната в оранжерия за развъждане на марихуана.

В оборудваното с осветителни тела, препарати, торове, капкомери и вентилатори помещение имало 70 саксии и обрана към този момент наркопродукция.

Действията по следствието не престават в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР