Открит урок бе организиран днес от „София – европейска столица

...
Открит урок бе организиран днес от „София – европейска столица
Коментари Харесай

Открит урок от София – евростолица на спорта и БФТенис на маса

Открит урок бе проведен през днешния ден от „ София – европейска столица на спорта “ и Българска федерация тенис на маса. Наред с образователните срещи в залата на учебно заведение „ Свети Георги “ се състояха и демонстративни игри на част от най-хубавите млади български гении в този по този начин известен спорт. Своите умения демонстрираха Йоан Величков, Георги Стоянов, Симеон Спасов и други

Събитието бе намерено от ръководителя на БФТМ Стефан Китов, който благодари на Столична община и „ София – европейска столица на спорта “ за популяризирането на тениса на маса измежду подрастващите. Специален посетител на демонстрациите бе генералният секретар на Балканския съюз по тенис на маса Милорад Тръпковски, тези дни той е на аудиенция у нас по отношение на подписването на контракт за домакинство на Балканските шампионати във всички възрастови групи, които ще се състоят в курортен комплекс Албена по-късно през годината.

Сред поздравилите участниците в открития урок бе и зам.-председателят на „ София – европейска столица на спорта Анатоли Илиев, двамата със Стефан Китов подписаха Споразумение за съдействие сред Федерацията и Фондацията.

На събитието бяха отличени с предметни награди и най-активните преподаватели от столични учебни заведения, измежду тях бе и легендата на българската атлетика Николина Щерева – сребърна медалистка от олимпийските игри в Москва 1980 и шампионка от европейските шампионати в Мюнхен 1976 и в Гренобъл 1981 на 800 м.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР