Открит е вторият пастир от село Антон, който полицията издирва

...
Открит е вторият пастир от село Антон, който полицията издирва
Коментари Харесай

Откриха жив издирвания пастир от село Антон

Открит е вторият овчар от село Антон, който полицията търси от няколко дни, оповестява Министерство на вътрешните работи.

По разкази на мъжа, който е с пострадвания и телесни повреди, те са от побой, нанесен му преди дни от арестуваните към този момент двама братя от селото. Пастирът се скрил от боязън.

До него униформените стигнали след диалози с хора от селото, които мъжът потърсил. Той незабавно е превозен за медицински прегледи.

На 9 февруари Министерство на вътрешните работи заяви, че е погубен овчар в селото, че са арестувани двама братя и че се търси още един овчар. След случая в Антон на всички полицейски началници е разпоредено да стартират инспекции по места за други сходни случаи. От Министерство на вътрешните работи даже приканват хората, в случай че имат данни за такива лица, да подадат сигнал.

Прокуратурата разгласи, че ще повдигне обвинявания на двамата братя.

По мотив публикувани в медийното пространство недоволства на жители за упражняван по отношение на тях тормоз посредством систематични закани и закани от двамата арестувани мъже от с. Антон и изказванията за сбъднат „ чадър “ над тях от страна на държавни институции са подхванати детайлни инспекции на постъпилите сигнали и тъжби и разбор на осъществените дейности по тях.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР