Открит е ножът, с който е бил убит 57-годишният шофьор,

...
Открит е ножът, с който е бил убит 57-годишният шофьор,
Коментари Харесай

Открит е ножът, с който е убит шофьорът, прегазил дете в Прилеп

Открит е ножът, с който е бил погубен 57-годишният водач, блъснал съдбовно 6-годишно дете в село Прилеп, заяви „ 24 часа “.

Острието на хладното оръжие е 15-сантиметрово. То е нанесло огромна прорезна рана в прасеца на водача, в резултат на което той е умрял от остра кръвозагуба.

Водачът на камиона е бил атакуван в кабината. По тялото му не са открити следи от принуждение – той не е бил обичай, а напряко намушкан, разкриха проверяващи.

От 7 арестувани за бруталната разпра, все още в ареста са трима – бащата, дядото и чичото на починалото дете. Все още се открива кой от тях е нанесъл съдбовния удар с нож, само че най-вероятно ще се окаже, че това е дядото. Той е престъпно проявен и осъждан.

Ще бъде повдигнато обвиняване за съзнателно по член 115 от Наказателен кодекс, за което се планува отнемане от независимост от 10 до 20 година, сподели окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. „ Ще действаме твърдо и безкомпромисно в границите на законовите си пълномощия и няма да допуснем правораздаване да реализира улицата “, безапелационен е прокурор Чинев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР