Открит е мъртъв старши лейтенант Тодор Манчев, който е участник

...
Открит е мъртъв старши лейтенант Тодор Манчев, който е участник
Коментари Харесай

Откриха мъртъв ст. лейт. Тодор Манчев, участвал в учението с американците, които нахлуха в цех в Чешнигирово

 Открит е мъртъв старши лейтенант Тодор Манчев, който е участник в учението, при което американски военни нахлуха в завод в Чешнегирово на 11 май, научи Varna24.bg . Тодор Манчев се е самоубил на полигона Ново село в късния следобяд през вчерашния ден, където се организира обучение. Той е открит мъртъв с огнестрелна рано в стаята си, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата. По случая е формирано досъдебно произвеждане във Военнокръжната прокуратура в Сливен.

Очаква се публично известие от МО за случая.

Свързват името на старши лейтенант Тодор Манчев с учението, при което американски военни нахлуха в завод в Чешнегирово на 11 май т. година, като се твърди, че той е един от осъдените за това военни. Именно той е подал отчет за случая. Старши лейтенант Манчев е бил в региона и е докладвал на началниците си, само че по този начин и не е било подхванато нищо, до момента в който казусът не се разкри от медиите. 

Марин Димитров, притежателят на компанията, в която нахлуха военните с картечници и автомати и  подплашиха служащите, сподели за медията ни, че към момента следствието не е завършило и не е ясно, чия е грешката. Но пък твърди, че българите нямат нищо общо с нея. Той се закани да съди военните заради случая. 

Следствието ще потвърди дали фактически има връзка самоубийството на младия боен с този случай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР