Откриха тялото на жена в мазето на блока. Задържан е

...
Откриха тялото на жена в мазето на блока. Задържан е
Коментари Харесай

Младеж обяви майка си за изчезнала, откриха я убита

Откриха тялото на жена в мазето на блока. Задържан е синът на жертвата.

19-годишен е арестуван и притеглен в качеството на обвинен за ликвидиране на майка си, оповестяват от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Разследването по формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране на 52-годишна жена се прави от Окръжната прокуратура в Ловеч. По данни на прокуратурата дамата живеела на квартира в апартамент в центъра на Ловеч дружно със сина си. На 20 февруари т. година той оповестил в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, че майка му от 13 февруари е напуснала квартирата и от този момент е в неопределеност.

След като през април в блока почнала да се носи неприятна миризма, притежателят на жилището бил извикан от София, отключил мазето си и там било намерено тялото на дамата, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Деветнадесетгодишният ѝ наследник е открит като причинител на закононарушението и арестуван на 1 май в началото за период от 24 часа, а по-късно с разпореждане на наблюдаващия прокурор - за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура –Ловеч.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР