Откриха полицая от Второ Районно управление в София, който е

...
Откриха полицая от Второ Районно управление в София, който е
Коментари Харесай

Ченгето с двете катастрофи: Не съм аз!

Откриха служителя на реда от Второ Районно ръководство в София, който е разследван за това, че в новогодишната нощ блъсна няколко автомобила. Срещу него е формирана дисциплинарна инспекция. Съставени са му два акта. Той обаче декларирал, че не е бил зад кормилото и в този момент има тридневен период да уточни кой е карал автомобила му.

Автомобилът му беше открит зарязан в квартал " Орландовци ", откакто преди този момент опустоши две коли.

Ченгето е част от териториалната група на бранш " Криминална полиция " в столичното Второ районно управление (на МВР). Сред отговорностите му влизали следствието на обири от чанти да вземем за пример. Отговарял за тях единствено в избрана територия на районното, а не на цялата, която ръководството покрива, сподели значим човек в Министерство на вътрешните работи.

На 31 декември водачът направи две произшествия в границите на минути и избяга. Първият конфликт стана на столичния бул. „ Цариградско шосе ” и кръговото придвижване „ Площад на авиацията ”.

Тогава лидерът на автомобила избяга от мястото и на метри от първия случай, на бул. „ Цариградско шосе ” 87, още веднъж направи злополука, от която също избяга.

Днес той беше открит и са му връчени два акта. Заявил е, че не е карал, само че основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров уточни, че точно служителят на реда е бил зад кормилото. Срещу мъжа е формирано дисциплинарно произвеждане.

На челната фотография:Една от потрошените от ченгето коли
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР