Откриха нови 6 тела в близост до местното гробище в

...
Откриха нови 6 тела в близост до местното гробище в
Коментари Харесай

ОБЗОР: Нова схема на градския транспорт в Пловдив, откриха още тела край Клисура

Откриха нови 6 тела наоколо до локалното гробище в село Клисура, които вместо да бъдат кремирани, са били нелегално заровени. На място през целия ден имаше полицейски коли и кола за спешна помощ, с която най-вероятно се извозват телата. Така общият брой на нелегално заровените хора към този момент е 13. От Районната прокуратура в София оповестиха, че следствените дейности не са спирали

Синдикати, работодатели и държавно управление разискаха пакета антикризисни ограничения, който би трябвало да влезе в действие с актуализацията на бюджета от 1 юли. Сред ограниченията са обезщетения от 25 ст. за литър гориво за потребителите, понижаване на Данък добавена стойност на парното от 20 на 9 %, както и нулево Данък добавена стойност за хляба. На съвета е разисквана и новата формула за пенсиите

Надяваме се до декември 2024 година да можем да продължаваме да купуваме съветски нефт. Това е българската позиция, с която влизаме. Това сподели пред началото на изключителното съвещание на Европейския съвет в Брюксел министър председателят Кирил Петков. Той посочи, че на този стадий задачата ни не е да вършим спомагателни облаги, а най-важното е да има задоволително количество за българската стопанска система. Така че цените на пазара да не се покачват.

Новата транспортна скица на всеобщия градски превоз е едно от нещата, които всички знаят, че би трябвало да се направи, само че никой не дръзваше да го стори. В момента в града се движат 29 линии – колкото Варна, като разликата е, че в морската ни столица те се движат до Златни пясъци, Аксаково и другите обитаеми места, които са в границите на общината.

Срещата сред Община Пловдив, управлението на Ботев Пловдив и притежателят на ПИМК Илиян Филипов е била извънредно ползотворна, като предстоят още такива. „ Зингаревич искаше да уточним неща по строителството на стадиона. Той също има виждане по какъв начин той да стане европейски, като дава отговор на всички условия на УЕФА и ФИФА. Естествено, че той също се ангажира с построяването на стадиона, само че тези неща ще ги уточним на идващите срещи”, сподели кметът.

4 майки с 9 деца ще са първите украински бежанци, които идват от морските курорти в обновената Белодробна болница в Пловдив. В бившето лечебно заведение са ремонтирани 25 стаи, като следва да се оправят още пространства.

Илиян Филипов провокира министъра на превоза Николай Събев на обществен професионален диалог за превоза.

Тримата 18-годишни румънски измамници, които се представяха за глухонеми из улиците на Пловдив и събираха пари, сякаш с благотворителни цели, получиха условни присъди за закононарушенията си.

Междувременно група румънски роми, техни родственици, се опита да " въдвори ред " в пловдивския Районен съд, казвайки на публицистите кой може и кой не може да участва на правосъдно съвещание.

Районна прокуратура–Пловдив стартира бързо произвеждане за това, че за набиране на имотна полза незаконно са подкрепени 31 чужденци - жители на Афганистан, да обитават и минават в страната.

41-годишният Иван Тръненски от Хисаря, който е главно настоящо лице във въоръжения обир на казино в ЖР „ Тракия” през декември предходната година, остана без юрист при старта на процеса против него, защото желае нов бранител. Поради тази причина ход на делото в Окръжен съд-Пловдив не беше даден и разпоредителното съвещание се отсрочи за средата на месец юли.

Най-вълнуващият план в строителството в Пловдив ще стартира и приключи по проект. В това се уверени вложителите от PIMK Build, които са си сложили амбициозната цел да бъдат пионери в построяването на новия образ на Пловдив. Техният най-мащабен план - " е напълно подсигурен със строителни материали и първични материали за идващите две години.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР